Aamiaiskokki

Haemme aamiaiskokkia Ravintola Rubeniin. Työtunnit 112,5 h / 3 viikkoa.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Aamiainen on usein vieraidemme ensimmäinen ja joskus ainoa kontakti ravintolatarjontaamme. Haluat kantaa kortesi kekoon, ja huolehtia, että ensivaikutelma hurmaa vaativimmankin vierailijan!

Olet ehdottoman aamuvirkku, ja nautit olla vastuussa omasta työstäsi. Sinulla on esteettistä silmää, ja sinulle on kunnia-asia, että aamiaiskattaus on esillä viimeisen päälle laitettuna. Työt hoituvat sekä keittiön että tarvittaessa salin puolella; työt jaetaan tarpeen – ja kiireen mukaan: vieraidemme viihtyisyys ja tarjottavien saatavuus on kaikkien yhteinen prioriteetti.

Ruuan alkuperä ja puhtaus on sinulle tärkeää ja haluat tuottaa unohtumattomia makuelämyksiä ja – muistoja jokaiselle vieraallemme kotiin vietäväksi.

Sinulla on

  • Halua tuottaa unohtamattomia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä 
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti työvuorossasi sovittujen tehtävien mukaisesti
  • Taitoa työskennellä osana tiimiä ja olla mukana luomassa ja kehittämässä ruokatuotetta
  • Paineen ja kiireen sietokykyä
  • Pedanttinen suhtautuminen hygieniaan ja puhtauteen työympäristössä

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Lisätietoja antaa

Roni Toivari, Keittiöpäällikkö

roni@kakola.fi  puh. 044 386 1472

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi Ronille.