Aamiaistarjoilija

Hotel Kakola etsii aamiaistarjoilijaa. Työtunnit 112,5h / 3 viikkoa.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen.

Seuraat tiiviisti, mitä alalla tapahtuu ja sinulla on kokemusta korkeatasoisessa ravintolassa työskentelystä.

Ymmärrät, että hotellissa ravintolatoiminta on monimuotoista ja vaihtelevaa. Ravintolatoiminnot kattavat aamiaistarjoilun, lounaan, illallisen, baarin, terassin, kokous- ja tilaustoiminnot, ja jokainen osa-alue vaatii erilaista osaamista ja erilaisia toimintamalleja ja priorisointia. Hotelli on auki vuoden jokaisena päivänä.  

Työn nopeatempoisuus ei sinua pelota, vaan nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista.

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä. Ymmärrät myös, että jokaisen onnistuneen ruokahetken tai järjestetyn tilaisuuden takana on määrätietoista suunnittelua ja pikkutarkkaa yksityiskohtien kanssa pakertamista.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet ja pärjäät ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

Vastuullasi on.

Osana ravintolan, ja koko hotellin tiimiä, huolehdit osaltasi vuorosi sujuvuudesta sekä vieraidemme odotusten täyttymisestä.

Iloisuudellasi, positiivisuudellasi, aidolla välittämiselläsi ja ammattitaidollasi hurmaat jokaisen vierailijamme. Vieraidemme viihtyvyyden optimoimiseksi huolehdit myös, että tilat ovat aina edustavia ja työkalut kunnossa.

Esimerkilläsi ylläpidät kannustavaa ilmapiiriä ja olet mukana luomassa Suomen parasta työpäiväkokemusta. Sitoudut yhdessä sovittuihin myyntitavoitteisiin, ja osaltasi edesautat niiden saavuttamisessa. Yhdessä koko henkilökunnan kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Lisätietoja antaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Jouni Rahikainen, puh. 044 4244 555 tai Mikael Aaltonen puh. 0400785180, mikael@kakola.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV osoitteeseen jouni@kakola.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.