Hotel Kakolan urkukonsertti 3.11.

Hotel Kakola järjestää ensimmäistä kertaa urkukonsertin upeassa Kirkkosalissa.

Illallistapahtumassa esiintyy kansainvälisesti palkittu, Turun Tuomiokirkon urkuri Markku Hietaharju sekä turkulainen kansallisoopperan solisti Nicholas Söderlund. Ilta koostuu musiikkiesityksistä sekä ennen illallista että sen aikana.

Tapahtuma järjestetään hotellin Kirkkosalissa. Ovet avataan klo 17.30. Konsertti päättyy noin klo 21.00.

Liput 59€/henkilö sisältäen keittiömestarin illallisen sekä konsertin.

Liput ennakkoon osoitteesta https://hotelkakola.fi/kauppa/

Muistathan tehdä pöytävarauksen etukäteen myynti@kakola.fi tai 044 424 4500

ILLAN MENU

Paahdettua maa-artisokkaa, grillattua kermaa ja Kotipellon vihreitä

***

Glaseerattua kotimaista peuraa, voissa haudutettua selleriä ja voinen riistakastike

***

Kakolan suklaakakkua ja vadelmajäätelöä

MARKKU HIETAHARJU

Markku Hietaharju suoritti urkujensoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemiassa 1986 ja antoi ensikonserttinsa seuraavana vuonna Helsingin Tuomiokirkossa. Opintojaan hän on täydentänyt lukuisilla mestarikursseilla Suomessa ja ulkomailla. Vuosina 1988-1990 Hietaharju opiskeli Lyypekin musiikkikorkeakoulussa professori Martin Haselböckin johdolla suorittaen opintojensa päätteeksi Konzertexamen-tutkinnon.
Markku Hietaharju on esiintynyt kotimaan lisäksi useasti Skandinaviassa, Keski-Euroopassa Baltian maissa sekä Venäjällä. Kansainvälisillä festivaaleilla hän on vieraillut Lahdessa.Tallinnassa, Riiassa, Wienin kesämusiikkijuhlilla sekä Göteborgissa. Lisäksi hän on saavuttanut palkintosijoja kansainvälisissä urkukilpailuissa. Kesällä 2013 hän esitti Louis Viernen Kuusi urkusinfoniaa kuudessa päivässä Turun tuomiokirkossa sekä vuonna 2017 J.S.Bachin urkuteokset 21 konsertissa.
Hietaharju on esiintynyt useilla äänilevyillä solistina ja kamarimuusikkona (mm. A.G.Ritterin sonaattien kokonaislevytys Riian tuomiokirkossa).
Valtion taiteilija-apuraha on myönnetty hänelle vuosina 1997, 2001 ja 2002. Markku Hietaharju toimii Turun tuomiokirkon urkurina ja urkujensoiton opettajana Sibelius-Akatemiassa.