Keittiön vuoromestari

Hotel Kakola etsii keittiöön vuoromestaria. Työtunnit 112,5h / 3 viikkoa.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Syöminen, juominen, herkuttelu ja aistien hemmottelu on DNA: ssasi.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja syömiseen. Ruuan alkuperä ja puhtaus on sinulle tärkeää ja haluat tuottaa unohtumattomia makuelämyksiä ja – muistoja jokaiselle vieraallemme kotiin vietäväksi.

Sinulla on

  • Halua tuottaa unohtamattomia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä 
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti työvuorossasi sovittujen tehtävien mukaisesti
  • Taitoa työskennellä osana tiimiä ja olla mukana luomassa ja kehittämässä ruokatuotetta
  • Paineen ja kiireen sietokykyä
  • Pedanttinen suhtautuminen hygieniaan ja puhtauteen työympäristössä

Sinulta luontuu niin aamiaisvuorot, buffet lounaiden loihtiminen kuin a la carte annosten ja tilausillallisten tekeminen.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja antaa Keittiöpäällikkö Marko Jaakkola, puh. 040 538 8723.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi Markolle osoitteeseen marko@kakola.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.