Kokki

Hotel Kakola etsii kokkia. Työtunnit 112,5h/ 3 viikkoa.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Syöminen, juominen, herkuttelu ja aistien hemmottelu on DNA: ssasi.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja syömiseen. Ruuan alkuperä ja puhtaus on sinulle tärkeää ja haluat tuottaa unohtumattomia makuelämyksiä ja – muistoja jokaiselle vieraallemme kotiin vietäväksi.

Sinulla on

  • Halua tuottaa unohtamattomia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä 
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti työvuorossasi sovittujen tehtävien mukaisesti
  • Taitoa työskennellä osana tiimiä ja olla mukana luomassa ja kehittämässä ruokatuotetta
  • Paineen ja kiireen sietokykyä
  • Pedanttinen suhtautuminen hygieniaan ja puhtauteen työympäristössä

Sinulta luontuu niin aamiaisvuorot, buffet lounaiden loihtiminen kuin a la carte annosten ja tilausillallisten tekeminen.

Keittiötiimimme on ylpeä tuotteestaan, ja kokit ovat tuttu näky myös salin puolella esittelemässä annoksia ja vastaamassa vieraidemme kysymyksiin.

Sinulle on kunnia-asia työskennellä hyvässä järjestyksessä puhtaassa keittiössä.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Lisätietoja antaa

Roni Toivari, keittiöpäällikkö

roni@kakola.fi  puh. 044 386 1472

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi Ronille.