Kokousemäntä/kokousisäntä

Tällaista tyyppiä etsimme:

Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa, nautit järjestelmällisyydestä ja osaat ennakoida ja nähdä tilanteet asiakkaalle parhaimmalla tavalla.

Et pelkää vastuuta, vaan ylpeänä ja valppaana huolehdit, että hotellimme ja vieraamme saavat joka päivä korkeatasoista ja henkilökohtaista palvelua.

Asenne alussa, ratkaisee lopputuloksen, siksi haemmekin kokous isäntää/emäntää valloittavalla hymyllä ja suurella sydämellä varustettuna.

Vastuullasi on:

Nautit olla osana tiimiä, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt pitämään samanaikaisesti monta palloa ilmassa. Olet sanavalmis eikä sinulla mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa.

Esimerkilläsi ylläpidät kannustavaa ilmapiiriä ja olet mukana luomassa Suomen parasta hotellielämystä. Sitoudut yhdessä sovittuihin myyntitavoitteisiin, ja osaltasi edesautat niiden saavuttamisessa. Yhdessä koko henkilökunnan kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

Me tarjoamme sinulle:

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Mitä seuraavaksi:

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelu- ja tapahtumapäällikkö Mikael Aaltonen 0400785180

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mahdollisimman pian osoitteeseen mikael@kakola.fi