Lauluja rikosrekisteristä 3.12.

KONSERTTI LOPPUUNMYYTY

Ajankohta: Lauantai 3.12.2022

Alkaa: 19.00 (ovet avataan 18.30)

Päättyy: 22.00

Liput: 29 €

Liput verkkokaupasta: https://hotelkakola.fi/kauppa/lippu-lauluja-rikosrekisterista-3-12/

Hotel Kakolan lavalle astuu talvella 2022 laulaja ja oikeuspsykologi Julia Korkman bändinsä (Aki HauruTeemu MattsonRobi de Godzinsky ja Joakim Berghäll) kanssa avaamaan muun muassa sitä, miksi ihmiset tekevät rikoksia, miten voimme ymmärtää rikollisuutta tilastojen ja tutkimuksen valossa, sekä miltä oikeusmurhat voivat näyttää. Kappaleissa ja puheenvuoroissa kohdataan niin vääriä tunnustuksia kuin seksuaalirikoksia, stalkkausta sekä läheisväkivaltaa. Musiikki koostuu tunnetuista kappaleista eri genreistä, tummanpuhuvaan sävyyn sovitettuina.

Konsertti järjestetään tunnelmallisessa vankilakirkossa. Lauluissa ja puheenvuoroissa tuodaan esille myös muutamia Kakolan tunnetuimmista vangeista.

  • Laulu, puhe: Julia Korkman
  • Sovitukset, kitara: Aki Hauru
  • Piano, kontrabasso, sousafoni: Robi de Godzinsky
  • Trumpetti, piano: Teemu Mattsson
  • Saksofoni, rummut: Joakim Berghäll

Ennen konserttia suosittelemme nauttimaan maittavan illallisen Ravintola Rubenissa. Pöytävaraukset osoitteesta https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/2653/2

Majoituspaketti kahdelle 189€/2hh/vrk. Paketti sisältää majoituksen kahdelle standard-huoneessa, aamiaisen sekä kaksi lippu konserttiin. Huonevaraukset myynti@kakola.fi tai 044 424 4500.

Kakola on Suomen legendaarisin vankila, jonka vangit muuttivat pois Kakolanmäeltä vuonna 2007. Nyt Kakolanmäki on Turun uusin kaupunginosa, jossa on hotelli, asuntojen lisäksi ravintoloita, panimo, leipomo, kahvipaahtimo ja sisustustavaramyymälä. Vanha Lääninvankila toimii nykyään yksityisenä boutique-hotellina.