Ravintolan vuoropäällikkö

Hotel Kakola etsii Ravintola Rubeniin vuoropäällikköä. Työtunnit 112,5h / 3 viikkoa.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja nautit keksiä uusia tapoja luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja osaat pitää kulut kurissa.

Seuraat tiiviisti, mitä alalla tapahtuu ja sinulla on kokemusta korkeatasoisen ravintolan vuoroesimiestehtävistä.

Ymmärrät, että hotellissa ravintolatoiminta on monimuotoista ja vaihtelevaa. Ravintolatoiminnot kattavat aamiaistarjoilun, lounaan, illallisen, baarin, terassin, kokous- ja juhlapalvelut ja jokainen osa-alue vaatii erilaista osaamista ja erilaisia toimintamalleja ja priorisointia. Hotelli on auki vuoden jokaisena päivänä, ja työ on usein ilta- ja viikonloppupainotteista. Työn nopeatempoisuus ei sinua pelota, vaan nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista.

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä. Ymmärrät myös, että jokaisen onnistuneen ruokahetken tai järjestetyn tilaisuuden takana on määrätietoista suunnittelua ja pikkutarkkaa yksityiskohtien kanssa pakertamista. Vaikka valtaosa työstä on asiakaspinnassa, on taustatkin pidettävä kunnossa ja työkalujen on oltava huollettuina ja valmiina kaiken aikaa.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet ja pärjäät ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

Vastuullasi on.

Osana ravintolan esimiestiimiä vastaat päivittäisten rutiinien ja vuorojen sujuvuudesta sekä vieraidemme odotusten täyttymisestä ja ylittämisestä. Nautit esitellä vieraille hotellin tiloja, vedät talokierroksia sekä vastaat asiakastilaisuuksien tunnelmasta.

Olet tiimiläisten tukena ja turvana päivittäisessä toiminnassa. Esimerkilläsi luot ja ylläpidät positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Iloisuudella, huumorilla ja kärsivällisyydellä kannustat ja opastat omiasi ja huolehdit tiimin jaksamisesta.

Vieraidemme viihtyvyyden takaamiseksi huolehdit, että varaukset ovat järjestyksessä, tilat ovat aina edustuskunnossa, sähköposteihin, kyselyihin ja palautteisiin vastataan nopeasti ja tilitykset ovat aikataulussa ja oikein.

Osallistut työvuorosuunnitteluun, vastaat lisämyyntitavoitteisiin pääsemisestä ja huolehdit, että kestävän kehityksen arvot toteutuvat osaston arjessa. Sijaistat ravintolapäällikköä tarvittaessa ja kannat kokonaisvastuun osaston operatiivisesta toiminnasta vuorosi aikana.  Vaikka vuorovastaava on avainasemassa osaston toiminnassa, työnkuva on kuitenkin enimmäkseen suorittavaa operatiivista tekemistä.

Yhdessä muiden avainhenkilöiden kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen. Noudatamme palvelualojen työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Jouni Rahikainen, puh. 044 4244 555 tai Mikael Aaltonen puh. 0400785180, mikael@kakola.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV osoitteeseen jouni@kakola.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.