Ravintolan vuoropäällikkö

Hotel Kakola etsii ravintolan vuoropäällikköä. Kokoaikainen, työtunnit 112,5h / 3 viikkoa.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen. Seuraat tiiviisti, mitä alalla tapahtuu ja sinulla on kokemusta ravintolan vuoroesimiestehtävistä.

Ymmärrät, että hotellissa ravintolatoiminta on monimuotoista ja vaihtelevaa. Ravintolatoiminnot kattavat aamiaistarjoilun, lounaan, illallisen, baarin, terassin, kokous- ja juhlapalvelut ja jokainen osa-alue vaatii erilaista osaamista ja erilaisia toimintamalleja ja priorisointia. Hotelli on auki vuoden jokaisena päivänä, ja työ on usein ilta- ja viikonloppupainotteista. Työn nopeatempoisuus ei sinua pelota, vaan nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä asenne kunnossa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

Vastuullasi on.

Osana ravintolan esimiestiimiä vastaat päivittäisten rutiinien ja vuorojen sujuvuudesta sekä vieraidemme odotusten täyttymisestä ja ylittämisestä.

Olet tiimiläisten tukena ja turvana päivittäisessä toiminnassa. Esimerkilläsi luot ja ylläpidät positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Iloisuudella, huumorilla ja kärsivällisyydellä kannustat ja opastat omiasi ja huolehdit tiimin jaksamisesta.

Vieraidemme viihtyvyyden takaamiseksi huolehdit, että varaukset ovat järjestyksessä, tilat ovat aina edustuskunnossa, sähköposteihin, kyselyihin ja palautteisiin vastataan nopeasti ja tilitykset ovat aikataulussa ja oikein.

Sijaistat ravintolapäällikköä tarvittaessa ja kannat kokonaisvastuun osaston operatiivisesta toiminnasta vuorosi aikana.  Vaikka vuorovastaava on avainasemassa osaston toiminnassa, työnkuva on kuitenkin enimmäkseen suorittavaa operatiivista tekemistä.

Yhdessä muiden avainhenkilöiden kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen. Noudatamme palvelualojen työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Sanna Kauppinen, puh. 044 4244 555.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen sanna@kakola.fi

Haku on auki 30.9.2022 asti.