Ravintolapäällikkö

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja nautit keksiä uusia tapoja luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja osaat pitää kulut kurissa.

Seuraat tiiviisti, mitä alalla tapahtuu, ja nyt palat halusta olla mukana rakentamassa Suomen vaikuttavinta hotellia.

Ymmärrät, että hotellissa ravintolatoiminta on monimuotoista ja vaihtelevaa. Ravintolatoiminnot kattavat aamiaistarjoilun, lounaan, illallisen, baarin, terassin, kokous- ja tilaustoiminnot, ja jokainen osa-alue vaatii erilaista osaamista ja erilaisia toimintamalleja ja priorisointia.

Sinulle ennakointi, järjestelmällisyys ja kokonaisuuksien hahmottaminen tulee luonnostaan. Pystyt tekemään päätöksiä paineen alla ja ratkaisemaan ongelmia päättäväisesti sekä johdonmukaisesti.

Asenteeltasi olet positiivinen tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet.

Olet se tyyppi, joka ei pelkää uusia haasteita. Olet valmis rakentamaan ja luomaan uusia ulottuvuuksia Hotel Kakolan ravintolamaailmaan. Et epäröi tarttua toimeen kiperässäkin tilanteessa, uskallat pyytää apua kollegoiltasi ja saatat jokaisen annetun ja aloitetun työtehtävän kunnialla loppuun saakka.

Vastuullasi on.

Ravintolan esimiehenä kannat vastuuta ravintolaosaston operatiivisesta toiminnasta sekä hallinnollisesta puolesta.

Henkilöstöjohtamisen sekä hallinnollisen puolen ohessa vastaat päivittäisten rutiinien ja vuorojen sujuvuudesta sekä vieraidemme odotusten täyttymisestä ja ylittämisestä. Esimerkilläsi luot ja ylläpidät tiimissä positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Iloisuudella, huumorilla ja kärsivällisyydellä kannustat, valmennat ja opastat omiasi ja huolehdit tiimin jaksamisesta.

Vieraidemme viihtyvyyden takaamiseksi huolehdit tiimisi kanssa, että varaukset ovat järjestyksessä, tilat ovat aina edustuskunnossa, sähköposteihin, kyselyihin ja palautteisiin vastataan nopeasti ja tilitykset ovat aikataulussa ja oikein.

Sinulle on itsestäänselvyys auttaa kaikkia ja tehdä yhteistyötä yli osastonrajojen tiimihengen ja asiakastyytyväisyyden optimoimiseksi.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi, rakentaa uutta ja käyttää luovuuttasi mahtavan tiimin kanssa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Mikael Aaltonen, puh. 0400 785 180

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen mikael@kakola.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.