Ravintola Ruben

Ravintola Turku

Kaikille avoin ravintola Ruben

Ti-la klo 16-23 (keittiö klo 22).

Viinitupa Hilarius palvelee sunnuntaisin ja maanantaisin klo 24 asti. 

Ravintola Rubenissa reseptinä parhaalle makuelämykselle on hyvä ruoka, loistava palvelu ja historiallinen, entisen vankilaruokalan miljöö.

Keittiössä panostamme raaka-aineiden alkuperään ja tuemme ensisijaisesti lähituottajia. Menumme elävät vahvasti sesongin mukaisesti, jotta voimme tarjota vieraillemme parhaan kokemuksen. 

PÖYTÄVARAUS

HUOM! Ravintolamme on kovin varattu loppuvuoden 2021 osalta. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla myynti@kakola.fi

Aamupala Hotel Kakola Ruben

AAMIAINEN

Ma-pe klo 6.30-10.00 / la-su klo 7.00-10.30

27.11. alkaen la – su klo 7.00-11.00

Aamiainen 18€/hlö. Majoittujille aamiainen kuuluu aina huoneen hintaan. 

Aloita päiväsi maukkaalla ja ravitsevalla aamiaisella. Aamiaisen tarjonta koostuu kotimaisista raaka-aineista, joten esimerkiksi ulkomaalaisten hedelmien sijaan meillä nautitaan kotimaisista marjoista

Lounas

Maanantaista-perjantaihin klo 11-14.

Lounaalla on tarjolla kotiruokalounas 10,90€

Lounastajille pysäköinti on ilmainen (klo 11-14).

Viikottain vaihtuva lounas valmistetaan kotimaisista sesongin raaka-aineista. 

Brunssi Turku

BRUNSSI

Brunssi sunnuntaisin klo 12-16. Brunssi on tarjolla 21.11. asti, jonka jälkeen brunssi jää tauolle. 

Rubenin brunssilla pääset makumatkalle maailman ympäri. Vaihtuva brunssimenu koostuu  maukkaista ja laadukkaista raaka-aineista. Lisämaustetta brunssiin tuo vivahteet eri maanosien ruokakulttuureista ja -keittiöstä.

Perinteisen noutopöydän sijaan brunssi tarjoillaan pöytiin ja osa ruoista on jaettavia.

Makumatkalla suunnataan lokakuussa Japaniin. Tervetuloa mukaan!

À la carte Turku

À la carte

Ti-la klo 16-23 (keittiö klo 22). 

Viinitupa Hilarius palvelee sunnuntaisin ja maanantaisin klo 24 asti. 

Illallisella voit nauttia makumatkan lähituottajien antimilla. Menu vaihtuu useasti sen mukaan mitä kauden antimia on saatavilla.

Meille on kunnia-asia käyttää kotimaisia raaka-aineita, erityisesti lähellä tuotettuna. Haluamme omalta osaltamme ehkäistä ilmastonmuutosta ja vähentää hiilijalanjälkeä. Tämä näkyy myös menuiden sisällössä.

HUOM! Ravintolamme on kovin varattu loppuvuoden 2021 osalta. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla myynti@kakola.fi