Tarjoilija

Hotel Kakola etsii tarjoilijaa Ravintola Rubeniin, Kesäterassi Rivieralle sekä tapahtumiin. Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen.

Ymmärrät, että hotellissa ravintolatoiminta on monimuotoista ja vaihtelevaa. Ravintolatoiminnot kattavat aamiaistarjoilun, lounaan, illallisen, baarin, terassin, kokous- ja tilaustoiminnot, ja jokainen osa-alue vaatii erilaista osaamista ja erilaisia toimintamalleja ja priorisointia. Hotelli on auki vuoden jokaisena päivänä.  

Koet tuloksellisuuden kannustimena, ja sinulle jokainen asiakaskohtaaminen on myös mahdollisuus lisämyyntiin. Mielestäsi kaupallinen palvelukulttuuri on erinomaista palvelua, ei tuputtamista.

Työn nopeatempoisuus ei sinua pelota, vaan nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista.

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä. Ymmärrät myös, että jokaisen onnistuneen ruokahetken tai järjestetyn tilaisuuden takana on määrätietoista suunnittelua ja pikkutarkkaa yksityiskohtien kanssa pakertamista.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet ja pärjäät ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

Vastuullasi on.

Osana ravintolan, ja koko hotellin tiimiä, huolehdit osaltasi vuorosi sujuvuudesta sekä vieraidemme odotusten täyttymisestä.

Iloisuudellasi, positiivisuudellasi, aidolla välittämiselläsi ja ammattitaidollasi hurmaat jokaisen vierailijamme. Vieraidemme viihtyvyyden optimoimiseksi huolehdit myös, että tilat ovat aina edustavia ja työkalut kunnossa.

Esimerkilläsi ylläpidät kannustavaa ilmapiiriä ja olet mukana luomassa Suomen parasta työpäiväkokemusta. Sitoudut yhdessä sovittuihin myyntitavoitteisiin, ja osaltasi edesautat niiden saavuttamisessa. Yhdessä koko henkilökunnan kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

Sinulle on itsestäänselvyys auttaa kaikkia ja tehdä yhteistyötä yli osastonrajojen tiimihengen ja asiakastyytyväisyyden optimoimiseksi.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Sanna Kauppinen, puh. 044 4244 555.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen sanna@kakola.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.