Tapahtuma – / á la carte tarjoilija

Hotel Kakola etsii tarjoilijaa Hotel Kakolan tapahtumiin sekä á la carte puolelle. Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen.

Ymmärrät, että hotellissa ravintolatoiminta on monimuotoista ja vaihtelevaa. Ravintolatoiminnot kattavat aamiaistarjoilun, lounaan, illallisen, baarin, terassin, kokous- ja tilaustoiminnot, ja jokainen osa-alue vaatii erilaista osaamista ja erilaisia toimintamalleja ja priorisointia. Hotelli on auki vuoden jokaisena päivänä.  

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä. Ymmärrät myös, että jokaisen onnistuneen ruokahetken tai järjestetyn tilaisuuden takana on määrätietoista suunnittelua ja pikkutarkkaa yksityiskohtien kanssa pakertamista.

Työn nopeatempoisuus ei sinua pelota, vaan nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asenne kohdillaan.

Vastuullasi on.

Osana ravintolan, ja koko hotellin tiimiä, huolehdit osaltasi vuorosi sujuvuudesta sekä vieraidemme odotusten täyttymisestä.

Iloisuudellasi, positiivisuudellasi, aidolla välittämiselläsi ja ammattitaidollasi hurmaat jokaisen vierailijamme. Vieraidemme viihtyvyyden optimoimiseksi huolehdit myös, että tilat ovat aina edustavia ja työkalut kunnossa.

Sinulle on itsestäänselvyys auttaa kaikkia ja tehdä yhteistyötä yli osastonrajojen tiimihengen ja asiakastyytyväisyyden optimoimiseksi.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Sanna Kauppinen, puh. 044 4244 555.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen sanna@kakola.fi

Täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.