Vastaanottovirkailija (osa-aikainen)

Hotel Kakola etsii vastaanottovirkailijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika on sovittavissa sinun toiveiden mukaan.

Tällaista tyyppiä etsimme:

Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on kaupallinen ajattelutapa ja nautit järjestelmällisyydestä. Sinulla on kokemusta korkeatasoisen hotellin vastaanoton tehtävistä.

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä. Ymmärrät myös, että jokaisen tuotetun ”WAU elämyksen” takana on määrätietoista taustatyötä ja pikkutarkkaa yksityiskohtien kanssa pakertamista. Vaikka valtaosa työstä on asiakaspinnassa, on taustatkin pidettävä kunnossa.

Ymmärrät, että hotelli on auki vuorokauden ja vuoden ympäri, ja työ on usein ilta- ja viikonloppupainotteista. Myös yövuorot kuuluvat tehtävään. Vastaanotto on hotellin ”hermokeskus” jossa kehittyy ensivaikutus koko yhtiöstä ja sen palvelusta. Työn nopeatempoisuus ei sinua pelota, vaan nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet ja pärjäät ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

Vastuullasi on:

Nautit olla osana tiimiä, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt pitämään samanaikaisesti monta palloa ilmassa. Olet sanavalmis eikä sinulla ei mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa.

Vastaanotossa olet ”hotellimme kasvot”. Luot vieraillemme positiivisen ensivaikutelman iloisuudellasi, välittömyydelläsi ja ammattitaidollasi.

Vieraidemme viihtyvyyden takaamiseksi huolehdit, että varaukset ovat järjestyksessä, sähköposteihin, kyselyihin ja palautteisiin vastataan nopeasti, komissiot ja tilitykset ovat aikataulussa ja sentilleen oikein.

Me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.
Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Mikael Aaltonen, mikael@kakola.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen mikael@kakola.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.