Vastaanottovirkailija, yövuoro

Hotel Kakola etsii vastaanottovirkailija yövuoroon. Työaika 90h/3 viikkoa (kokoaikainen, toistaiseksi voimassa)

Tällaista tyyppiä etsimme:

Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja nautit järjestelmällisyydestä. Sinulla on kokemusta korkeatasoisen hotellin vastaanoton tehtävistä.

Vaikka olet tärkeä osa tiimiämme ja työyhteisöämme, olet itsenäinen ja sinut sen kanssa, että olet suurimman osan aikaa vuorossasi yksin. Et pelkää vastuuta, vaan ylpeänä ja valppaana huolehdit, että hotellimme ja vieraamme ovat turvassa ja nauttivat olostaan silloinkin, kuin muu maailma nukkuu. Huolehdit asiakkaidemme turvallisuudesta, ja ensiapu- ja paloturvallisuusasiat ovat sinulle tuttuja, tai ainakin olet halukas oppimaan ja ymmärrät näiden taitojen tärkeyden yötyössä.

Yövuoron toimenkuvaan kuuluu päivävuoroa enemmän taloushallinnon tehtäviä. Yöllä koko hotellin toiminta keskittyy vastaanottoon, joten vuorosi toimenkuva voi olla hyvinkin värikäs. Toimit ravintolan ollessa suljettuna myös anniskeluvastaavana.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet ja pärjäät ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

Vastuullasi on:

Nautit olla osana tiimiä, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt pitämään samanaikaisesti monta palloa ilmassa. Olet sanavalmis eikä sinulla mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa.

Yövuoro tekee koko talon päivän tilitykset, tasaa kassat, huolehtii varausten tekemisestä, vastaa asiakaspalautteisiin, tekee varauksia ja valmistelee seuraavan päivän työt aluilleen samalla huolehtien viimeisistä saapujista ja myöhäisistä illanistujista. Yövuoro hotellissa on kaukana ”hautausmaavuorosta”.

Esimerkilläsi ylläpidät kannustavaa ilmapiiriä ja olet mukana luomassa Suomen parasta työpäiväkokemusta. Yhdessä koko henkilökunnan kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

Me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.
Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Aaltonen, mikael@kakola.fi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen mikael@kakola.fi

Haku on auki 31.5.2022 asti.