Avoimet työpaikat

Turun toiseksi korkeimmalla kukkulalla, pahamaineisella Kakolanmäellä entisessä Lääninvankilassa sijaitsee syyskuussa 2020 ovensa avannut Hotel Kakola.

Hotel Kakola on kotimainen perheomisteinen hotelli isolla P:llä. Ojalan perhe on suunnitellut ja rakentanut hotellin, ja he ovat vahvasti läsnä sekä hotellin strategisessa johtamisessa että operatiivisessa toiminnassa.
Hotel Kakolalla on yksi tavoite: olla kaupungin korkeatasoisin hotelli, joka tunnetaan huikeasta palvelustaan. Palvelusta, josta ei puutu tunteen paloa, osaamista eikä persoonaa.

Millaisia tyyppejä me sitten haemme? Tyyppiä, jonka ammattiylpeys paistaa kilometrien päähän. Tyyppiä, joka haluaa vihdoinkin päästä toteuttamaan ne hullut ideat. Tyyppiä, joka haluaa näyttää Suomen hotellialalle suuntaa ja nostaa rimaa muidenkin puolesta. Ammattilaista, joka tiimin kanssa tuo uuden tason turkulaiseen palvelukulttuuriin.

Tällä hetkellä haemme

Vastaanottovirkailija

Toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, 112,5/ 3vko Tällaista tyyppiä etsimme: Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja nautit järjestelmällisyydestä.

LUE LISÄÄ

Vastaanottopäällikkö

Turun toiseksi korkeimmalla kukkulalla, pahamaineisella Kakolanmäellä entisessä Lääninvankilassa sijaitsee syyskuussa 2020 ovensa avannut Hotel Kakola. Se on kotimainen perheomisteinen hotelli isolla P:llä. Ojalan perhe on

LUE LISÄÄ

Ravintolapäällikkö

Tällaista tyyppiä etsimme. Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja nautit keksiä uusia tapoja luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja osaat

LUE LISÄÄ

Tarjoilija

Hotel Kakola etsii tarjoilijaa sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtunnit sopimuksen mukaan. Tällaista tyyppiä etsimme. Suhtaudut intohimoisesti ruokaan, juomaan ja elämysten tuottamiseen. Seuraat tiiviisti, mitä

LUE LISÄÄ

Kokki

Hotel Kakola etsii kokkia. Työtunnit 112,5h/ 3 viikkoa. Tällaista tyyppiä etsimme. Syöminen, juominen, herkuttelu ja aistien hemmottelu on DNA: ssasi. Suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja syömiseen.

LUE LISÄÄ