Näe ja koe Kakola

Kierrokset

Kierroksella kierretään ensin ulkona tutustumassa entisiin vankilarakennuksiin ja nähdään jännittävimmät pakopaikat kautta aikojen. Sen jälkeen siirrytään Kakolan entiseen kirkkoon eli Kakolan Saliin, jossa katsotaan kuvaesitys sellitiloista ja kuullaan tarinoita Kakolan kundien värikkäästä arjesta. Kierroksella ei käydä sellitiloissa. Hurjien tarinoiden vuoksi kierrosta ei suositella pienille lapsille (suositeltu ikäraja 12 vuotta). Kierroksen kesto on noin 2 tuntia ja se alkaa Hotel Kakolan portilta.

  • Kierroksen hinta 19€/henkilö.
  • Lippu sisältää 4 euron etukupongin, joka on voimassa kierrospäivänä ravintola Rubenissa ja kesäterassi Rivieralla (ei alkoholituotteisiin). 

Lipun voit ostaa Hotel Kakolan vastaanotosta tai etukäteen verkkokaupasta. Muistathan varata paikkasi etukäteen!

Ryhmille teemme erikseen räätälöityjä kierroksia. 

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

KIERROKSET 2021 


La 18.12. klo 16-18

Kierroksia jatketaan vuonna 2022. Aikatauluista ilmoitetaan alkuvuodesta.

Koko Perheen Kakola-kävely

Tunnin kävelykierroksella ollaan koko ajan ulkona, ja kierroksella kierretään Kakolanmäellä, kuullaan tarinoita vankilakundien arjesta ja matkan varrella nähdään jännittävimmät pakopaikat kautta aikojen. Kierroksen tarinat on suunnattu alle 12-vuotiaille. 

Kierroksen hinnat

  • Alle 12-vuotiaat 5€
  • Yli 12 vuotiaat 10€
  • Perhelippu 25€ (2 aikuista ja 1-3 lasta)

Kierroksia järjestetään taas koulujen lomien aikana. 

AJANKOHTAISTA

Hotel Kakola joulutauolla

Hotel Kakolan väki siirtyy viettämään joulutaukoa 22.12. klo 12.00 alkaen. Hotel Kakolan portit ovat suljettuina 22.12.2021 klo 12.00 – 13.1.2022 klo 12.00 asti. Kiireisen koronavuoden

LUE LISÄÄ

Koronapassin tarkistus

28.11. alkaen tarkistamme koronapassin päivittäin klo 16.00 alkaen. Koronapassit tarkistetaan kaikilta asiakkailta hotellin pääovella. Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

LUE LISÄÄ

TAPAHTUMAT